Sunday, November 13, 2011

X saba nye nak cuti tapi IR menyebok...

Sangat terbiar ini blog. X saba nak cuti (haha suppose x saba nak exam)..sebab assignments semua banyak mcm haram, bila dah hantar assignment rasa mcm dah berakhir pulak sem ni..padahal exam lagi seminggu lebih je ni.

Anyway assignment masih ada 3 ok..tapi yang bapak gajah punya assignment dah submit last friday which is sangat melegakan. ada lg satu besar dan 2 sedang2. hari ahad yg berbahagia ini juga ditujukan khas untuk IR (International Relation & Diplomacy)..x tau nak tulis apa 6000 words for 30%..term paper. before this 2000 words for 20% which i scored b+ (better than i expected actually) coz i buta IR dan sangat nak nangis2 at first bila call Nani (my sis) yang dulu blaja IR. Dia kata cikgu UitM dia ajar senang je faham dan dia suka IR. For me nightmare....coz I hate history at school wlapun time spm dpt a2 coz hafal skema jawapan  dr buku sasbadi (slamat kuar soalan spot kalau x tak tau jadi apa sejarah time SPM). So IR boleh dapat A ke? Again not my target here. B cukup la..Semoga ya...

OK cukup mengarut. go library dan bertapa untuk IR k. progress so far 300/6000..gila kan??mana aku nak carik lagi 5700 tu???? nak goreng apa. harap2 date dengan library dan buku yg sudah di loan itu dapat memberi another 1000 or 2000 today...