Wednesday, March 30, 2011

Long Silence

As salam semua..

Saya telah lama abaikan blog ini. Juga tidak blogwalking wlaupun sgt2 kepingin..

Telah juga disound beberapa kali olek kwn2 sendiri like "ko x baca blog aku eh??"..

Kawan dh seminggu dpt baby pun lmbat tau sbb x baca blog..

Ketahuilah anda semua bahawa saya tidak lagi dpt mengimbangi tugas2 harian, tugas2 ibu dan tugas2 menjaga blog..

Walaupun March bermula dgn duka, kemudian disusuli perkara2 baru dan news suka duka, March diakhiri dgn momen2 betmakna..berjumpa kwn yg sgt rindu lama x jumpa..dipampered bday celebration berhari2 dengan surprise bermcm2..Terasa diri amat disayangi dan dihargai..

Yang pergi tetap pergi dan yang hidup harus terus gagah berdiri. Terima kasih atas kurnia-Nya..

March yang penuh bererti..

Wednesday, March 9, 2011

A Doctor in the House

Mendengar pelancaran buku tulisan Tun Dr Mahathir Muhammad, "A Doctor In the House", saya sangat teruja untuk memilikinya. Buku ini dilancarkan semalam dan kini dijual di MPH dengan harga RM100 di seluruh negara. Sebagai idola pemimpin negara, Tun adalah ikon terulung di Malaysia (my personal POV of course).

Ini wishlist birthday..ada sesapa nak belanja tak? Sila mengaku sebelum saya beli sendiri :-)

Wednesday, March 2, 2011

M.A.R.C.H datang lagi

Selalunya saya gembira setiap kali March datang. Bacalah post saya terdahulu.. March adalah birth month kepada orang2 tersayang dan diri sendiri. Tapi march datang lagi dan March tahun ini dimulakan dengan air mata. Di hari kedua March airmata masih lagi mengalir. Tak mampu saya menaip panjang selepas meluah rasa kepada sorang sahabat melalui facebook message. Saya terasa kehilangan. Mungkin kamu-kamu diluar sana nampak saya biasa saja tapi ada satu rasa dalam hati yang kamu tak nampak..

Ya Allah lindungilah orang2 yang kusayang dan berilah aku ketabahan untuk menghadapi hari2 depan yang mencabar.Bertahan dan bersabarlah..

Tiba2 saya rasa nk tulis dalam bahasa yang indah dan tersusun seperti nafastari.tapi tidak tercapai saya sebegitu.amanlah di sana wahai sahabat..